top of page

​I UBESTEMT kender vi værdien af et godt samarbejde på tværs af kunstarter og erhverv. Vi har siden stiftelsen af UBESTEMT nydt godt af samarbejder med folk med mange forskellige kompetencer og syn på kunst. 

 

Vi har under produktionen af DU ER DEN samarbejdet med bl.a. forfatter Carsten Jensen, hvor vi med afsæt i hans bøger “Kældermennesker" og “Mod Stjernerne” diskuterede kunstneriske måder at gribe emnet “oprør” an på. En diskussion, der mundede ud i et debatarrangement efter en forestilling. Vi har også haft debatarrangementer med forhenværende forkvinde for de Danske Studerendes Fællesråd Sana Mahin Doost, samt sanger og sangskriver Bo Evers. Vi har ligeledes samarbejdet med komponist Marie Kildebæk, lysdesigner Morten Hembo, kostumier Anna Marie Kærne Jørgensen og fotograf Karoline Lieberkind, der med stor succes bragte deres viden og idéer ind i DU ER DEN’s univers.   

 

Har du en brændende idé, en spidskompetence, eller søger du en sparringspartner, så er du velkommen til at kontakte os. Ligeledes kan du kontakte os, hvis du ønsker at være med på et projekt under udvikling.

 

Vi vurderer alle henvendelser og er interesseret i nye samarbejder, hvis henvendelsen stemmer overens med UBESTEMT’s kunstneriske profil og værdisæt.

Tilbage til VI TILBYDER

KREATIVT SAMARBEJDE

Søger du kreativ sparring? Kontakt UBESTEMT.
bottom of page